THÉÂTRE DU SOLEIL

« Lactuació és dun ordre sublim, on la precisió de la tècnica actoral ja seria impressionant, fins i tot si no fos representada amb tanta desimboltura. Jeremy James ofereix una interpretació dencantadora gràcia. »   Charles Isherwood new york times | 10 de juliol de 2009

 

Durant els darrers cinquanta anys el Théâtre du Soleil ha esdevingut una de les més cèlebres companyies de teatre al món, i Ariane Mnouchkine una de les directores més rellevants.

La revisió teatral de la història, l’entrenament dels intèrprets i l’ètica de col·laboració han sigut assumptes recurrents al treball de la companyia. El seu compromís amb tractar les estions polítiques i humanes des d’un angle universal corre en paral·lel a la seva investigació de les grans formes teatrals i la convergència de les arts orientals i occidentals.

 

« A Les Éphémères hi ha una dotzena dhistòries que sentrecreuen, sinterrompen, reapareixen i conflueixen. Alguna val per sí sola lespectacle sencer. Si haguera de triar només una, em quedaria amb la de Sandra. »

Javier Vallejo | el país babelia | 12 d’abril de 2008

« Els petits rituals, interpretats per Jeremy James, poden relatar tota una vida i una mirada, un gest, poden parlar més que moltes paraules. »

Renate Klett | süddeutsche zeitung | juny de 2007

 

Hopefully you can do this as muy rapid as possible, as I would like to send the mailing in a few hours!!!

TALLER                              Bio Jeremy James                                    fuegoártico